Smagsprøve på fest i karry verdenen!

Del blogindlægget

Ifølge mig, kan man til en fest  i Danmark forvente sprut, musik, diskotek samt dansegulvet. Det er i hvert fald hvad jeg som tamiler forbinder med en dansk fest.  Tager vi den modsat, tænker I sikkert på duften af karry når I tænker tamilske fester, eller farverige klæder?

Den tamilske verden er ifølge mig en smuk, farverig og festlig verden med fine kjoler i forskellige farver (det vi kalder en Saree eller Panjavi – som i kan se på billedet),  mange mennesker, masser af mad, tamilsk musik og underholdning i lange baner.  Som tamiler har jeg på et år mange kulturelle og traditionelle begivenheder som jeg deltager i, eksempelvis den tamilske høstfest i januar, det tamilske nytår i april, fødselsdage og bryllupper mm.

På trods af udklædningen, maden og de mange mennesker er en af de ting jeg elsker ved tamilske fester selve underholdningen.  Underholdningen kan indeholde alt fra sang (live band el. Karaoke), taler, dans samt sjove selskabs lege for børn, unge og  voksne. Jeg har derfor valgt at ville dele en af de ting man oftest vil møde under en tamilsk fest som  underholdning.  Når der er fest hjemme ved mig, kan man forvente en masse dans og sang, det er den vigtigste tradition vi har. Jeg har derfor valgt at dele en video med jer, hvor I kan få en smagsprøve af hvordan underholdningen kan være.